Omet al contingut

Sumi-e

Amb Kaoru Hirose

Sumi-e és un art pictòric oriental tradicional, es treballa amb tinta negra, aigua, paper d’arròs i pinzells especials. Permet expressar diferents nivells de llum, foscor, volum i perspectiva amb molt pocs traços, és un art delicat que ens convida a desenvolupar la sensibilitat artística i espiritual mentre gaudim de la pintura i la meditació.

Què farem?

Preus:

El i les participants practicaran els usos dels pinzells i les tècniques bàsiques del sumi-e i després realitzaran un seguit de treballs al final del taller.

Es donarà breu explicació de la història i dels materials d’aquest antiquíssim arts.

Aforament limitat per mantenir la seguretat de distància.

No és necessari cap coneixement previ

Pintarem pas per pas i per això podem adaptar al nivell de cadascun/a.
Us esperem!

37 €

Places Molt Limitades

15 de octubre

VILANOVA

Dissabte 17:00 a 19:00

12 de novembre

VILAFRANCA

Dissabte 17:00 a 19:00
MARCELA F RODRIGUEZ
MARCELA F RODRIGUEZ
2023-07-14
Estamos encantados, porqué nuestra hija no se quiere perder ninguna clase. Los profes son buenos profesionales. No os arrepentireis!!!
Montse Soler
Montse Soler
2023-07-14
Profecionals, bona gent
Hatim bouti
Hatim bouti
2023-07-14
Recomendable al 100% terapia aperendezaje valores y sobretodo sobretodo compañerismo y que lo pasan muy muy bien . Orgulloso de el trabajo realizado y tan poco tiempo. Sólo les digo gracias, muchas gracias
Susana Borrás
Susana Borrás
2023-01-01
Muy útil para los chavales aficionados
Txema Txema
Txema Txema
2021-12-23
La millor escola de manga de Catalunya! Ara també a Vilafranca.
Nayumi Kimoto the Panda
Nayumi Kimoto the Panda
2021-11-20
Yo voy a esta academia para aprender a dibujar Manga y en parte hacer amigos allí Me encanta el sitio, el profe que tengo es un chico de apodo "Ichi" que es el que enseña dibujo de Manga y también da clases de japonés Es muy majo, paciente y siempre nos aconseja como dibujar bien a nuestros personajes Y los compañeros que hay allí también son simpáticos y siento que puedo compartir con ellos varios gustos en común 😊 Haru Studio es el paraíso, lo recomiendo 🌸💯🌸
Dun-Anuy Bombardó Moralee
Dun-Anuy Bombardó Moralee
2021-09-07
Una buena enseñanza del dibujo, me encanta ir a clase de dibujo en el Haru! He mejorado mucho gracias a ellos ( *¯ ³¯*)♡ ಥ‿ಥ
Sergi Martínez Martín
Sergi Martínez Martín
2021-08-21
La classe a Haru Studio és un dels MOMENTS de la setmana més esperats per la meva filla. Professionals, propers i encantadors, ens han aportat una il·lusió més. Recomano al 100%!!
Monica Jimenez
Monica Jimenez
2021-08-17
Impresionante como enseñan a dibujar, los profesores son muy divertidos y se aprende mucho en las clases! 10/10, recomiendo a cualquiera que quiera dibujar y aprender.
Abrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola en que et puc ajudar?